Innovatieve verpakkingsoplossingen
door heel Nederland

Ontdek de efficiëntie van onze geavanceerde volautomatische vouwplak-machines bij AS-Packaging, waar wij in één machinegang plano verpakkingen transformeren naar afgewerkte productverpakkingen. Duik in een wereld van mogelijkheden, variërend van langsnaaddoosjes tot complexe constructies, en ontdek hoe wij met expertise en innovatie uw verpakkingsbehoeften vervullen.

Lijmexpertise op maat

Voor een volledig overzicht van onze mogelijkheden nodigen wij u uit om onze machine specificaties te raadplegen. Of heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te adviseren en op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan uw verwachtingen en meer.

Geavanceerde machines voor diverse verpakkingen

Met onze geavanceerde vouwplak-machines zijn wij in staat om diverse verpakkingen te realiseren, waaronder langsnaaddoosjes met kleppen, Zweedse sluiting, autolockbodemdoosjes, bufferdozen met dubbele zijkanten, evenals 4 hoeken en 6 hoeken dozen. Onze expertise reikt verder dan standaardvormen; wij beschikken over de kennis en mogelijkheid om speciale constructies te vouwen en te verlijmen. Of het nu gaat om koudlijm, hotmelt, of zelfs machinale verlijming van drukwerk met laminaat, wij bieden diverse opties voor uw unieke behoeften.

Types vouw/plakmachines

Ontdek op maat gemaakte verpakkingsoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een unieke aanpak die aansluit bij uw behoeften!

Contact opnemen