Grafische meesterschap in heel Nederland

Bij AS-Packaging komt onze passie voor vakmanschap en innovatie samen. Sinds 2006 streven wij naar grafische perfectie, gedreven door ervaring en toewijding. Ontdek hoe wij, als team van experts, uw visie tot leven brengen met precisie en creativiteit.

Grafische groei: Van ambacht naar innovatie

AS-Packaging zag het levenslicht in augustus 2006, opgericht door Ahmet en Serap Esigil, ervaren professionals binnen de grafische sector. Met jarenlange betrokkenheid in de branche hebben zij een indrukwekkende hoeveelheid kennis vergaard.

 

In de beginfase van ons bedrijf lag de focus op handmatige en machinale vouw/plakwerkzaamheden. Deze activiteiten werden later uitgebreid met de investering in een tweede vouw/plakmachine met meer mogelijkheden en een geavanceerde volautomatische Brausse stansmachine, inclusief een machinaal uitbreekstation. Ook qua personeel kwam er uitbreiding, en inmiddels bestaat het bedrijf uit een enthousiast team met veel grafische kennis.

Een team van grafische visionairs

Naarmate AS-Packaging groeide, breidde ook ons team zich uit. Op dit moment bestaat ons bedrijf uit een toegewijd en enthousiast team met aanzienlijke grafische kennis. Onze professionals delen een passie voor hoogwaardige grafische afwerking.

 

AS-Packaging is een loonbedrijf op het gebied van stansen en vouw/plakken binnen de grafische sector. Onze klanten, voornamelijk drukkerijen, leveren drukwerk gestanst of ongestanst aan, waarna wij met vakmanschap diverse prachtige producten creëren.

 

Dankzij de opgebouwde kennis en ervaring spreken wij met autoriteit over handmatige en machinale grafische afwerking, met een specifieke focus op stansen en vouw/plakken. Bij AS-Packaging zijn we trots op onze rol als pioniers in de wereld van grafische afwerking, waar vakmanschap en innovatie samenkomen. Bij elk product staan we voor het leveren van een goede service en kwaliteit op de meest efficiënte manier. Voor bijna elk probleem is wel een oplossing, alleen is er soms tijd, ervaring en middelen nodig om dit op te lossen, en daar hebben we hier dan ook alle aandacht voor.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek onze hoogstaande kwaliteit en expertise!

Contact opnemen