Waarom AS-Packaging VOF?

  • Wij werken met moderne machines
  • U krijgt maatwerk waar u op kunt rekenen
  • Spoedorders ontvangen we met open armen
  • Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar
  • Wij zijn betrouwbaar

De kracht en energie van mens en machine

Elke dag meer mogelijk maken. Dat is het uitgangspunt van AS-Packaging VOF. Onze medewerkers werken hard, leveren uitstekende kwaliteit en zijn altijd snel. Dat geldt ook voor de machines.

Moderne machines en een toegewijd team

AS-Packaging VOF is opgericht in augustus 2006. Door de gedrevenheid van ons ervaren team weten we waar we over praten als het gaat om handmatige en machinale grafische afwerking. We werken met een groot aantal flexibel inzetbare medewerkers om ervoor te zorgen dat u snel krijgt wat u wenst.


Order met spoed
Haastige spoed is zelden goed, maar soms wel nodig. Gelukkig zijn opdrachten waar spoed achter zit voor AS-Packaging VOF geen enkel probleem. In overleg met u bepalen we hoe onze machines en medewerkers uw opdracht uitstekend en snel kunnen waarmaken. Het zal u dan ook niet verbazen dat we altijd werken aan de meest efficiënte methode.


Vrijblijvende offerte?
Wilt u verzendingsmateriaal laten maken in de regio Noord-Holland of een vrijblijvende offerte aanvragen voor een spoedklus in grafische afwerking? Neem direct contact op met AS-Packaging VOF. Bel 075 - 640 51 57 of vul het contactformulier in. Onze geoliede machine gaat direct voor u aan de slag.

Meer weten? Neem direct contact op