Stansen overal in Nederland

In de ambachtelijke wereld van stansen bij AS-Packaging komen precisie en creativiteit samen.

Ontdek de finesse van onze stansdiensten, waar kwaliteit en maatwerk centraal staan, en laat ons uw ideeën tot leven brengen met ongekende precisie.

Precisie in karton

Stansen omvat het uitsnijden van specifieke vormen in karton of papier, een proces dat bij ons wordt uitgevoerd met behulp van een stansautomaat met machinale uitbreekinrichting. Voor het stansen hebben we aangepast gereedschap nodig, meestal een houten plank in het formaat van onze machine, waarin snij-, ril-, perforatie- en ritslijnen worden samengevoegd. De stansvorm wordt ofwel door ons besteld of volgens onze machine specificaties door de klant geleverd.

De stansvormen van
AS-Packaging

Onze stansvormen worden geconstrueerd volgens een drukvelindeling, die de leidraad vormt voor het maken van de vormen. Op onze machine kunnen vensters en gaten in één gang worden uitgedrukt met behulp van een uitbreekset.

 

Naast stansen bieden wij ook pregen aan, en in sommige gevallen kunnen deze processen zelfs worden gecombineerd in één vorm. Onze stanscapaciteit omvat papier van 80 tot 1.000 gram en massief- en golfkarton tot 3 mm dik. Bovendien is onze stansmachine uitgerust om kunststof te stansen tot ongeveer 1 mm dikte. Voor een gedetailleerd overzicht, bekijk onze machine specificaties of neem contact met ons op voor meer informatie.

Types stansmachines

Als u vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen